Perfectionisme op het gebied van tandtechniek

Bent u op zoek naar een tandtechnicus die voor u een perfecte prothese aan kan brengen? Dan bent u aan het juiste adres bij Femke Grashuis Tandprothetische Praktijk. Hier vindt u de tandtechnicus die ervoor zorgt dat u straks weer een goed gebit in uw mond heeft. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tandtechniek, zoals het aanmeten en maken van alle mogelijke soorten kunstgebitten en protheses. Wij zijn het adres voor iedereen in de regio Alphen aan de Rijn, Haarlemmermeer, Hoofddorp en Breukelen. Onze praktijk is gevestigd in Uithoorn, waar al jarenlang mensen hun weg wel naartoe weten te vinden voor de beste tandprotheses.
kunstgebit, tandtechnicus klikgebit, rebasen, tandtechnicus, kunstgebit reparatie

Op zoek naar een goede tandtechnicus?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u altijd een zo goed mogelijk gebit in uw mond heeft. Het maakt daarbij niet uit of het dan gaat om een eigen gebit, een kunstgebit of een combinatie van de twee. Wij hebben de mogelijkheid om de beste protheses te maken, maar u zit bij ons ook goed als u een mankement heeft aan een gebitsprothese. Wij staan in een dergelijk geval zeven dagen per week voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw prothese zo snel mogelijk weer helemaal perfect werkt. Als tandtechnicus begrijpen we dat het heel belangrijk voor u is dat uw tanden altijd in de best mogelijke staat verkeren.

Contact opnemen met Femke Grashuis

U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen als u in de regio Alphen aan de Rijn, Breukelen, Haarlemmermeer of Hoofddorp op zoek bent naar een ervaren, nauwkeurige tandtechnicus. U bent bij ons aan het juiste adres voor een nieuw kunstgebit, een tandprothese, een reparatie aan uw bestaande kunstgebit of eender welke andere soort prothese ook. Kom gewoon een keer bij ons langs voor een vrijblijvende gratis afspraak. We bekijken dan samen met u wat wij voor u kunnen betekenen.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_column]

OPENINGSTIJDEN

[/fusion_text]
Maandag – Donderdag 8:45 – 16:30
[/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…     

[/fusion_text][/fusion_text]