Krijg uw stralende glimlach terug

Beginnen er steeds meer onvolkomenheden aan uw gebit te ontstaan? Schaamt u zich voor uw gebit en durft u niet meer voluit te lachen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis. U vindt hier de kennis en ervaring waar u op kunt vertrouwen. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat mensen weer ongegeneerd durven te glimlachen, zonder dat ze zich gedwongen voelen om weg te kijken of hun hand voor hun mond te houden. U bent bij ons aan het juiste adres voor een kunstgebit in regio Uithoorn, Aalsmeer en Mijdrecht. Maar ook voor een klikgebit op implantaten, frameprothese, plaatprothesen en andere protheses kunt u contact met ons opnemen. We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300.

Een nieuw kunstgebit in Amstelveen

Bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis vindt u mensen die met passie voor hun vak voor u aan de slag gaan. Er is voor ons niks belangrijker dan uw glimlach, wat er ook de reden van is dat wij persoonlijk met uw prothese aan de slag gaan. Wij besteden dit niet uit, maar hebben alle kennis en apparatuur in huis om zelf een mooie prothese voor u aan te maken. Voor dat nieuw prothese gebit in Uithoorn neemt u dan ook contact met ons op, maar ook voor een kunstgebit in Aalsmeer, een kunstgebit in regio Mijdrecht of een kunstgebit in regio Amstelveen. Wij garanderen u de beste zorg en behandeling, zodat u weer heel wat jaartjes vooruit kunt!

Kosten van een volledige kunstgebit (boven & ondergebit)

* Uw eigen bijdrage is 25% : € 341*

* De basisverzekering vergoedt 75% (minus openstaand eigen risico)

* De totaalprijs van een volledige prothese is: +/- € 1.364*

* De kosten verschillen per verzekeringsmaatschappij. Heeft u een extra aanvullend (tandarts-) pakket, dan krijgt u extra vergoeding. Voor meer informatie betreffende vergoedingen van volledige prothese klik hier.

Wat kan Tandprothetische praktijk Femke Grashuis voor u betekenen?

Als u op het punt staat om een kunstgebit te laten aanmeten, dan raden wij u aan om met ons contact op te nemen. Femke Grashuis heeft in 2016 een praktijk geopend in Uithoorn, waar ze een team professionals met hart voor hun werk om zich heen heeft verzameld. Femke Grashuis heeft altijd al alle stappen in het proces op zich willen nemen, zodat ze al haar patiënten in alle fases kan begeleiden. Meer weten over wat Tandprothetische praktijk Femke Grashuis voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Klikt u hier voor de informatieve folder van de ONT.