Meningen van klanten

Bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis hechten we veel waarde aan de mening en ervaring van onze patiënten. Het is een weerspiegeling van de kwaliteit van onze zorg en helpt ons om continu te verbeteren en u de best mogelijke service te bieden.

Inhoudsopgave

Onze praktijk is beoordeeld met een:
9.5
/ 10
(uit 91 beoordelingen)

Waarderingen op Zorgkaart Nederland

Uw mening telt

Elke patiënt die onze praktijk bezoekt heeft een uniek verhaal en unieke behoeften. Of het nu gaat om een eenvoudige controle of een uitgebreide behandeling, uw mening is essentieel voor ons. Door uw ervaringen te delen, helpt u niet alleen anderen bij het maken van een geïnformeerde keuze, maar biedt u ons ook waardevolle inzichten.

smile

Deel ook uw ervaring

Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan onze praktijk? We nodigen u van harte uit om uw ervaring te delen. Uw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons streven naar excellente tandprothetische zorg in Uithoorn.

Een praktijk die luistert

Bij Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis draait alles om de patiënt. Uw stem, uw feedback en uw tevredenheid zijn onze drijvende krachten. Samen werken we aan een stralende glimlach en een gezonde mond.