Klantenvertellen

We krijgen niet voor niets hoge waarderingen van onze klanten! Geheel onafhankelijk. U kunt alle meningen nalezen op de website van Zorgkaart Nederland.

Maak direct een afspraak

Wat vinden onze patiënten ?

Zeer tevreden. Vakwerk op het gebied van protheses.

Zorgkaart Nederland - March 2023

Uitstekende zorg in alle opzichten.

Zorgkaart Nederland - januari 2023

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe prothese. Ik ben al jaren bij Femke ,voor mij een vertrouwt adres.

Zorgkaart Nederland - December 2021

Mijn ervaringen met deze praktijk zijn top! Femke is zeer vakkundig, zeer zorgvuldig en weet heel goed wat ze aan het doen is. Ben zo blij met haar. Heb 5 jaar lang gelopen met een prothese die zo”n pijn deed dat ik deze geen dag lang kon inhouden. Nu met de prothese die door Femke is gemaakt is het zo geweldig! Geen pijn, goed passend, prachtige kleur en ik zie er nu veel beter uit. Dank je wel Femke!

Uithoorn

Mijn dochter heeft de kliniek van Femke voor mij uitgekozen. Zag er erg tegenop omdat ik voor implantaten moest met een klikgebit. Maar haar uitleg en behandeling waren zo geruststellend dat ik er heel open mee kon omgaan. Haar samenwerking met een voortreffelijk implantoloog David Rijkens (Mondzorg Kudelstaart) is fantastisch. Sinds 6 januari heb ik het gebit en er gaat een wereld voor mij open. Ik heb dus van start tot finish er 4 maanden over gedaan en zeg nu dat ik het 10 jaar eerder had moeten doen. Ik zou iedereen Femke Grashuis en David Rijkens aanbevelen. Een geweldig goed en ervaren duo. Ben heel erg blij met hen.

Zevenhoven

Mijn ervaring is dat ze heel goed luistert wat je wil, maar ze geeft je ook zo’n vertrouwt gevoel dat je haar alles kan vragen. Zeer deskundig, en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader, en ben heel erg tevreden :)

Aalsmeer

Femke heeft na 6 jaar pijn en een zeer slecht zittend gebit, gemaakt door het SBT amsterdam, een zeer goed passend prothese gemaakt wat super past zonder pijn. Mijn dank hiervoor Femke SUPER!

Uithoorn

Uitermate tevreden. Neemt alle tijd voor je. Stelt je goed op je gemak. Bespreekt van te voren wat er gaat gebeuren.

Amstelveen

Werd op een heel plezierige manier geholpen. Ze gaat net zo lang door totdat je prothese perfect is. Kan altijd even langskomen als er iets niet lekker zit en ik werd meteen geholpen.

Mijdrecht

Een betrouwbare, deskundige tandprotheticus. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd, de tijd genomen voor de behandelingen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Ik kan iedereen aanraden naar Femke toe te gaan.

Alphen aan den Rijn

Mijn ervaring is dat, ik heel snel geholpen kon worden met mijn probleem. Meestal dezelfde dag nog. Wat wil men nog meer als je problemen hebt met eten. Voor mij is het een TOP-adres.

Haarlemmermeer

Femke is deskundig,vriendelijk,en flexibel wat betreft afspraken. Afspraken keurig op tijd. 7 jaar geleden heeft ze mij al prima geholpen,en nu weer een uitstekend nieuw klikgebit op mijn implantaten geplaatst.

Aalsmeer

Independer klantcijfer