0297-530300

Meningen van klanten

Bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis hechten we veel waarde aan de mening en ervaring van onze patiënten. Het is een weerspiegeling van de kwaliteit van onze zorg en helpt ons om continu te verbeteren en u de best mogelijke service te bieden.

Inhoudsopgave

ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. Het is de grootste ervaringswebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener.

Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis is ook trots op de positieve feedback die we ontvangen via Google My Business / Google Maps. Deze prachtige recensies van onze patiënten bevestigen onze inzet voor kwaliteit en persoonlijke zorg. Ons doel blijft om mensen boven te voorzien van kunstgebitten die comfort en vertrouwen bieden, en elke positieve beoordeling is een blijk van waardering voor ons harde werk.

google
Ik kwam bij Femke via mijn zoon.
Was geweldig blij.
Onder klik gebit en boven gewoon.
Alles ging heel ontspannen zonder vervelend happen.En het is geweldig mooi geworden. Mooie tanden.mijn mond is weer wat voller geworden .
Heel erg blij mee .dank je wel Femke
Nelly schouten
google
Een aantal weken geleden heeft Femke een nieuwe bovenprothese gemaakt voor me. Ik ben zeer tevreden. Ik heb nog nooit zo'n mooi en goed gebit gehad en het zat ook nog in 1 keer goed. Vriendelijke dame bij de balie ook. Femke neemt ook alle tijd voor je.Super!
google
Wat een vakvrouw is Femke!!! Verbazingwekkend dat het direct goed zit wat zij vervaardigt!!! Ook haar medewerkers zijn vriendelijk en er heerst een prettige en vakkundige sfeer. Je wordt vlot geholpen en verder geen gedoe. Ik beveel haar graag bij iedereen aan!!!
google
Zo blij dat ik de praktijk van Femke Grashuis gevonden heb! Mijn gebit zat steeds los dus ik dacht dat hij slechts opgevuld moest worden (rebasing). Femke zag direct dat de randen ook veel te dik waren gemaakt waardoor hij eigenlijk nooit lekker zat (en als ik wat at kreeg ik vaak kokhals neigingen). Zij heeft mijn implantaat aangepast en nu zit mijn gebit zo goed! Zoals een gebit eigenlijk behoort te zitten. Fijne service en heel vriendelijk. Zeker als je twijfelt of je gebit wel goed zit, zij past hem zodanig aan dat hij gewoon helemaal passend is. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

Deel ook uw ervaring

Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan onze praktijk? We nodigen u van harte uit om uw ervaring te delen. Uw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons streven naar excellente tandprothetische zorg in Uithoorn.

Een praktijk die luistert

Uw stem, uw feedback en uw tevredenheid zijn onze drijvende krachten. Bij Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis draait alles om de patiënt.Samen werken we aan een stralende glimlach en een gezonde mond.

Uw mening telt

Elke patiënt die onze praktijk bezoekt heeft een uniek verhaal en unieke behoeften. Of het nu gaat om een eenvoudige controle of een uitgebreide behandeling, uw mening is essentieel voor ons. Door uw ervaringen te delen, helpt u niet alleen anderen bij het maken van een geïnformeerde keuze, maar biedt u ons ook waardevolle inzichten.

smile