0297-530300
tandprothetische praktijk femke grashuis, gratis kunstgebit controle

Gratis kunstgebit controle

Kosteloze check-up om de staat en pasvorm van je kunstgebit te beoordelen.

Inhoudsopgave

Onze praktijk is beoordeeld met een:
9.5
/ 10
(uit 98 beoordelingen)

Uw glimlach, onze zorg

In Uithoorn staat een praktijk die zich volledig toelegt op uw mondgezondheid en welzijn: Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis. Met onze speciale aanbieding voor een Gratis Kunstgebit Controle, benadrukken we onze toewijding aan het welzijn van uw gebit.

Waarom een Gratis Kunstgebit Controle Essentieel is

Onze mondgezondheid is een cruciaal aspect van ons algehele welzijn. Een kunstgebit dat niet goed past of beschadigd is, kan voor veel ongemak zorgen en zelfs leiden tot gezondheidsproblemen. Daarom is het van essentieel belang dat uw kunstgebit regelmatig wordt gecontroleerd door een specialist. Onze controle omvat:

  • Grondige reiniging: Om de opbouw van plaque en tandsteen te verwijderen en de hygiëne te bevorderen.
  • Aanpassing: Wij zorgen dat uw kunstgebit perfect aansluit om irritatie en ongemak te voorkomen.
  • Reparatieadvies: Indien noodzakelijk, bieden wij deskundig advies over de reparatiemogelijkheden.

De voordelen van Tandprothetische praktijk Femke Grashuis

Onze Gratis Kunstgebit Controle biedt u vele voordelen:

  • Preventieve Zorg: Voorkom grotere problemen door tijdig te handelen.
  • Comfort: Verhoog uw comfort met een kunstgebit dat als gegoten zit.
  • Zekerheid: Met een regelmatige controle kunt u met vertrouwen blijven lachen en genieten van het leven.

Onze gratis kunstgebit controle biedt u vele voordelen:

Kwaliteitsmaterialen

Voorkom grotere problemen door tijdig te handelen.

Comfort

Verhoog uw comfort met een kunstgebit dat als gegoten zit.

Comfort

Verhoog uw comfort met een kunstgebit dat als gegoten zit.

Wij helpen bij angst

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts.

Waarom Tandprothetische praktijk Femke Grashuis?

Preventieve zorg

Voorkom grotere problemen door tijdig te handelen.

Persoonlijke Benadering

Tijdens uw Gratis Kunstgebit Controle nemen we de tijd om uw vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen.

Innovatie en Technologie

Ons team maakt gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen in de tandprothetiek. Dit stelt ons in staat om precisie en comfort te bieden die u nodig heeft.

Meer informatie? Afspraak maken?

Neem contact op

Wij snappen dat het selecteren van een behandeling overweldigend kan zijn. Geen zorgen, we helpen je graag verder! Met een kort telefoontje of een gratis eerste intake vinden we snel jouw ideale oplossing.

Maak een afspraak voor nazorg, onderhoud of controle van uw kunstgebit bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in Uithoorn.

smile white

Reviews

ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. Het is de grootste ervaringswebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener.

Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis is ook trots op de positieve feedback die we ontvangen via Google My Business / Google Maps. Deze prachtige recensies van onze patiënten bevestigen onze inzet voor kwaliteit en persoonlijke zorg. Ons doel blijft om mensen boven te voorzien van kunstgebitten die comfort en vertrouwen bieden, en elke positieve beoordeling is een blijk van waardering voor ons harde werk.

google
Ik kwam bij Femke via mijn zoon.
Was geweldig blij.
Onder klik gebit en boven gewoon.
Alles ging heel ontspannen zonder vervelend happen.En het is geweldig mooi geworden. Mooie tanden.mijn mond is weer wat voller geworden .
Heel erg blij mee .dank je wel Femke
Nelly schouten
google
Een aantal weken geleden heeft Femke een nieuwe bovenprothese gemaakt voor me. Ik ben zeer tevreden. Ik heb nog nooit zo'n mooi en goed gebit gehad en het zat ook nog in 1 keer goed. Vriendelijke dame bij de balie ook. Femke neemt ook alle tijd voor je.Super!
google
Wat een vakvrouw is Femke!!! Verbazingwekkend dat het direct goed zit wat zij vervaardigt!!! Ook haar medewerkers zijn vriendelijk en er heerst een prettige en vakkundige sfeer. Je wordt vlot geholpen en verder geen gedoe. Ik beveel haar graag bij iedereen aan!!!
google
Zo blij dat ik de praktijk van Femke Grashuis gevonden heb! Mijn gebit zat steeds los dus ik dacht dat hij slechts opgevuld moest worden (rebasing). Femke zag direct dat de randen ook veel te dik waren gemaakt waardoor hij eigenlijk nooit lekker zat (en als ik wat at kreeg ik vaak kokhals neigingen). Zij heeft mijn implantaat aangepast en nu zit mijn gebit zo goed! Zoals een gebit eigenlijk behoort te zitten. Fijne service en heel vriendelijk. Zeker als je twijfelt of je gebit wel goed zit, zij past hem zodanig aan dat hij gewoon helemaal passend is. Ik kan haar aan iedereen aanraden!