Kunstgebit Reparatie

Voor een kunstgebit reparatie kunt u terecht bij onze Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in Uithoorn (Gezondheidscentrum Waterlinie), klaar terwijl u wacht. Het gebit wordt gerepareerd en is gereed in 30 minuten tot 60 minuten. U kunt bij ons terecht voor het kunstgebit reparatie o.a. volledige protheses, gedeeltelijke protheses, frameprotheses en klikgebit op implantaten.

Contacteer ons vandaag nog:
📞 0297-530300
📧 info@femkegrashuis.nl
Of bezoek onze contactpagina

kunstgebit reparatie, kosten reparatie kunstgebit, spoedreparatie kunstgebit, tarieven reparatie kunstgebit, reparatie kunstgebit

Mijn kunstgebit is kapot , wat nu?

Ga niet zelf uw reparatie met superlijm. Het lijkt verleidelijk om zelf uw kunstgebit reparatie te doen met een druppeltje superlijm maar toch is dit af te raden.

Het zal niet lang houden en het kunsthars waar uw prothese van gemaakt is reageert namelijk met de superlijm waardoor de uiteindelijke reparatie van het kunsthars problemen kan geven. Repareren van uw gebit moet u overlaten aan de vakvrouw.

Vaak heeft het breken van het gebit een oorzaak. Wanneer het gebit weer gemaakt is bekijken wij dit in de mond om te beoordelen wat de oorzaak waarom dit stuk is gegaan. Tevens adviseren wij u wat er eventueel gedaan moet worden dit in de toekomst te voorkomen.

Maak vandaag nog uw afspraak:
📞 0297-530300
📧 info@femkegrashuis.nl
Of bezoek onze contactpagina

Welke kosten kunt u verwachten?

Kosten Kunstgebit Reparatie – (gemiddeld): € 70*

Vergoeding –  90% (van basisverzekering) (minus openstaand eigen risico)

Uw Eigen Bijdrage – is 10% : € 7*

* Heeft u een extra aanvullend (tandarts-) pakket, dan krijgt u extra vergoeding. Wij raden u aan om zelf vóór de behandeling te informeren bij uw eigen zorgverzekeraar, voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

kosten kunstgebit, kunstgebit kosten, kosten reparatie kunstgebit, Tandprothetische praktijk Femke Grashuis, klikgebit, klikgebit op implantaten, kunstgebit reparatie, rebasen, frameprothese, immediaateprothese, kunstgebit, partiele prothese, flexibele prothese, volledige prothese, reparatie kunstgebit
Contact Ons

Mijn kunstgebit is kapot, wat nu?

Ga niet zelf uw kunstgebit reparatie met superlijm. Het lijkt verleidelijk om zelf uw kunstgebit repareren te doen met een druppeltje superlijm maar toch is dit af te raden. Het zal niet lang houden en het kunsthars waar uw prothese van gemaakt is reageert namelijk met de superlijm waardoor de uiteindelijke reparatie van het kunsthars problemen kan geven. Repareren van uw gebit moet u overlaten aan de vakvrouw.

Wat kost een kunstgebit reparatie?

De kosten voor volledig kunstgebit reparatie boven of onder zijn +/- €7 eigen bijdrage (volledig kunstgebit reparatie is +/- €70, de verzekering vergoedt 90%). De kosten van reparaties van een partiële prothese of frameprothese kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Dit is verschillend per aanvullende verzekering.

Hoe lang duurt een kunstgebit reparatie?

Het gebit wordt meestal gerepareerd in 30 minuten tot 1 uur. U kunt dus wachten in de praktijk tot de reparatie gedaan is.

Hoe kan ik reparaties voorkomen?

Dagelijks zien wij mensen binnen komen voor reparaties aan hun kunstgebit. Schade aan de prothese onstaat vaak tijdens het poetsen. De prothese is nat en glibberig, waardoor het gemakkelijk alle kanten opschiet. Hoewel je natuurlijk niet alle reparaties kunt voorkomen, geven wij wel altijd het advies om een laagje water in de wasbak te laten lopen of legt u er bijvoorbeeld een handdoek in. Daarmee wordt de val gebroken en de schade aan uw prothese blijft beperkt.

Wat vinden onze patiënten ?

Lees onze recensies op Independer

Recensies lezen
tandprothetische praktijk, Zorgkaart Nederland, kunstgebit reparatie, klikgebit, frame prothese, frameprothese, flexibele prothese, rebasing, rebasen kunstgebit

Lees onze recensies op Zorgkaart Nederland

Recensies lezen

Laten we uw kunstgebit op implantatenimmediaatprothesevolledige prothesekunstgebit reparatierebasing van uw kunstgebitframeprothesepartiële prothese bespreken

Contacteer Ons

Wij zijn onder meer lid van of gecertificeerd via…

KRTP
tandprothetische praktijk, Femke Grashuis, rebasen kunstgebit, klikgebit
ISO 9001
ONT