Certificeringen

Bij Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis streven we naar hoogwaardige mondzorg, ondersteund door certificeringen van erkende tandheelkundige organisaties. Deze certificeringen bevestigen onze bekwaamheid en kwaliteitszorg.

Inhoudsopgave

ontlogo.png

Lid van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici (ONT)

We zijn trots om aan te geven dat onze praktijk een gecertificeerd lid is van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici (ONT) onder nummer 404. De ONT is een overkoepelend orgaan dat opkomt voor de belangen van patiënten, wat perfect aansluit bij onze filosofie van patiëntgerichte zorg. Wij streven ernaar om klachten te voorkomen door het bieden van uitmuntende service en kwaliteitsbehandelingen. Mocht er desondanks een geschil ontstaan dat niet direct met ons opgelost kan worden, dan kunt u contact opnemen met de ONT voor ondersteuning.

iso 9001 certificaat logo

Kwaliteitskeurmerk volgens de NEN-EN-ISO 9001 Normering

Onze praktijk is ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister TandProthetici (KRTP), dat een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk biedt volgens de ISO 9001 norm. Dit keurmerk onderstreept onze inzet voor deskundige, professionele mondzorg en patiënttevredenheid. Het is een erkenning van onze voortdurende inspanningen om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en te verbeteren. [Meer informatie…](link naar de ISO 9001/KRTP-website)

Vind Ons Ook op Tandtechniek-info.nl

Voor aanvullende informatie over onze praktijk en onze certificeringen, kunt u ons ook vinden op tandtechniek-info.nl. Hier bieden we verdere inzichten in onze diensten en de kwaliteitsnormen die we handhaven.

Verzekering en Vergoedingen

Het is belangrijk om te controleren of uw verzekering onze diensten dekt. De certificeringen van onze praktijk kunnen hierbij een rol spelen. Wij nodigen u uit om ons vergoedingenoverzicht te bekijken of contact op te nemen met ons team voor meer informatie over verzekering en vergoedingen.