Bereikbaarheid

Femke Grashuis Tandprothetische praktijk is gevestigd aan de:

Gezondheidscentrum Waterlinie,Koningin Máximalaan 30M, 1421 LC, Uithoorn, Noord-Holland, Netherlands.

Plan uw reis met Google Maps.

Onze openingstijden? 

Parkeren

Gezondheidscentrum Waterlinie beschikt over 120 parkeerplaatsen. Het parkeerterrein is GRATIS en uitsluitend bedoeld voor bezoekers van het gezondheidscentrum. 

Auto

Met de auto is het centrum eenvoudig te bereiken via de N201.
Vanuit Uithoorn via de Zijdelweg (N521) rechtsaf de Koningin Máximalaan (N196) op. Na 350 meter ligt het gezondheidscentrum aan de linkerkant.
Vanuit Aalsmeer bereikbaar via de N196; na de kruising met de Noorddammerweg (Amstelhof) ligt het gezondheidscentrum bij de eerstvolgende rotonde aan de rechterkant.
Vanuit Mijdrecht en Amstelhoek volgt u de Mijdrechtse Zuwe (N201). Voorbij de afslag Amstelveen (Zijdelweg/N521) ziet u 350 meter verder het gezondheidscentrum aan uw linkerhand.
Vanaf Ziekenhuis Amstelland gaat u via de Groenelaan de eerste afslag rechtsaf naar de Sportlaan, en bij de stoplichten linksaf de Beneluxbaan op. Bij het tweede stoplicht gaat u linksaf naar de Bovenkerkerweg/Zijdelweg. Na ongeveer 5 km en een aantal stoplichten, slaat u bij de brandweerkazerne (aan uw rechterhand) rechtsaf de Koningin Máximalaan (N196) op. 350 meter verder is het gezondheidscentrum aan uw linkerhand.

Plan uw reis met Google Maps.

Fiets

Ook met de fiets is het gezondheidscentrum goed bereikbaar; via het fietspad en de oversteekplaats langs de Provincialeweg, maar ook via de Vuurlijn aan de achterzijde van het centrum. Daar is een ontsluiting gemaakt.

Plan uw reis met Google Maps.

Openbaar vervoer

Met het Openbaar vervoer is het gezondheidscentrum bereikbaar via de buslijnen 140 en 147.
Bus 147 rijdt vanaf Alphen a/d Rijn via Nieuwkoop, Nieuwveen en De Kwakel naar het busstation in Uithoorn. Bus 147 stopt aan de overzijde van het Gezondheidscentrum Waterlinie.
Bus 340 rijdt vanuit Aalsmeer vanaf de Dorpsstraat naar het busstation in Uithoorn en stopt op de Burg en Haarlem. Bus 342 rijdt vanuit Schiphol naar het busstation in Uithoorn.
Voor actuele informatie: http://www.connexxion.nl/