Garantie & nazorg

Bij Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis in Uithoorn staan kwaliteit en patiënttevredenheid voorop. Onze toewijding ziet u niet alleen terug in de behandeling, maar ook in de nazorg van uw gebitsprothese.

Inhoudsopgave

Onze praktijk is beoordeeld met een:
9.6
/ 10
(uit 100 beoordelingen)

Onze garantiebepaling

U heeft één jaar garantie op de duurzaamheid van uw gebitsprothese.

Elke gebitsprothese die wij vervaardigen, is gemaakt met de hoogste mate van vakmanschap en precisie. Daarom zijn wij in staat om onze patiënten een jaar garantie te bieden op de duurzaamheid van onze producten. 

De garantie dekt niet:

  • Pasvorm
  • Schade als gevolg van het niet tijdig laten opvullen.


De garantie vervalt wanneer:

  • U zelf vijlt of slijpt of op een andere manier uw prothese aanpast.

Bent u niet tevreden?

Wij begrijpen dat het soms kan voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent. Het is van groot belang dat u dit kenbaar maakt. Allereerst raden wij u aan om uw zorgen te delen met uw behandelend tandprotheticus. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Mocht dit echter niet tot het gewenste resultaat leiden, dan wordt u doorverwezen naar de ONT-klachtenregeling.

Uw prothese in vertrouwde handen

Bij Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis in Uithoorn zetten we ons dagelijks in voor het welzijn en de tevredenheid van onze patiënten. Of het nu gaat om het vervaardigen van een gebitsprothese of de nazorg ervan, bij ons bent u in vertrouwde handen.