Over ons

Kom alles te weten over Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis.

Inhoudsopgave

Onze praktijk is beoordeeld met een:
9.6
/ 10
(uit 100 beoordelingen)

Onze toewijding

Wat ons vak zo bijzonder maakt, is de veelzijdigheid ervan. Wij begeleiden u van begin tot eind, van patiëntbehandeling tot de vervaardiging en plaatsing van uw kunstgebit. Als tandprotheticus ben ik zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid om u de beste zorg te bieden.

Gratis advies

Wij bieden gratis advies aan al onze patiënten. Neem contact met ons op voor een afspraak via 0297-530300. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom.

Hier staan wij voor

Persoonlijke aandacht

We luisteren naar uw wensen en zorgen voor een persoonlijke benadering, zodat u zich gehoord voelt.

Professioneel

We bieden deskundig advies en hoogwaardige prothesen om uw glimlach te herstellen.

Prothese op maat

We bieden maatwerk, aangepast aan uw unieke behoeften en comfort. U kunt rekenen op een prothese die perfect bij u past.

Uitstekende nazorg

We bieden voortdurende nazorg om ervoor te zorgen dat uw prothese optimaal functioneert en comfortabel aanvoelt.

Tandprothetishe_praktijk_femke_grashuis, kunstgebit controle
500+

Jaarlijks maken wij 500 nieuwe gebitsprothesen.

27 jaar

Tandprothetische praktijk Femke Grashuis heeft is al 27 jaar gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten.

1x per twee jaar

Patiënten zien Femke Grashuis gemiddeld om het jaar voor onze uitstekende nazorg

Over Tandprotheticus Femke Grashuis

Mijn passie voor dit vak begon in 1996 toen ik mijn 5-jarige opleiding startte. Tijdens mijn opleiding werkte ik als leerling in een Tandprothetische praktijk. Na het afronden van mijn 3-jarige opleiding tot tandprotheticus wist ik dat dit mijn roeping was. Na mijn opleiding werd ik zelfs gevraagd om praktijkdocent te worden aan de Hogeschool Utrecht, waar ik 5 jaar met enthousiasme werkte.

In september 2016 vond ik de perfecte ruimte voor mijn Tandprothetische Praktijk en Tandtechniek in het Gezondheidscentrum Waterlinie in Uithoorn. Na een complete metamorfose is deze ruimte omgetoverd tot een moderne praktijkruimte met zowel behandelruimtes als technische werkruimtes. U kunt bij ons terecht voor het aanmeten, vervaardigen, repareren en onderhouden van alle uitneembare prothetische gebitsvoorzieningen. In samenwerking met tandartsen en implantologen maken we ook klikprotheses. Bovendien ben ik lid van de Organisatie voor Nederlandse Tandprothetici (ONT).