Tandtechniek in Uithoorn

Op zoek naar een tandtechnicus in Uithoorn? Voor professionele tandtechniek in Uithoorn neemt u contact op met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in Gezondheidscentrum Waterlinie, Uithoorn. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een nieuw kunstgebit, een klikgebit op implantaten, een gedeeltelijke prothese of reparatie van uw kunstgebit. Wij hebben ruim 24 jaar ervaring met tandprothetisch werk. Wij meten een kunstgebit aan en maken dit dan zelf in onze eigen praktijk, zo weet u zeker dat het gebit dat u door ons laten maken ook helemaal perfect is. Het heel belangrijk dat iedereen normaal moet kunnen lachen, zonder zich te schamen. Dit is waarom wij ons werk altijd met passie voor onze patiënten doen.  We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300.

Tandtechniek voor iedereen

Voor tandtechniek in regio Aalsmeer, maar ook voor tandtechniek in regio Mijdrecht, bent u bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis aan het juiste adres. Wij kunnen u op alle gebieden helpen. U wilt toch niet dat u niet meer breeduit kunt lachen omdat er een ontsiering is aan uw gebit? U wilt toch niet met pijn rondlopen, of met een kunstgebit dat niet helemaal in orde is? Wij verzorgen tandtechniek voor regio Amstelveen, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat u door ons altijd geheel klantvriendelijk wordt behandeld. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kunstgebit reparatie? Die kan bij ons al binnen 30 tot 60 minuten klaar zijn!

Femke Grashuis Tandprotheticus Tandtechnicus Uithoorn

Femke Grashuis Tandprotheticus

Meer weten over Tandprothetische praktijk Femke Grashuis?

Voor tandtechniek in Uithoorn neemt u vandaag nog contact met ons op. Maar u bent ook van harte welkom bij ons als u op zoek bent naar tandtechniek in Aalsmeer, tandtechniek in Mijdrecht of tandtechniek in Amstelveen. Heeft u een spoedreparatie nodig? Dan bent u bij ons ook van harte welkom. U bent ook welkom bij ons als u een gratis advies op maat wilt hebben. Vragen? Bel ons dan vandaag nog en wij helpen u graag verder. Bel voor een afspraak 0297-530300.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Donderdag 8:45 – 16:30

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…