Reparatie Kunstgebit Uithoorn

Inhoudsopgave

Reparatie kunstgebit Uithoorn?

Als u problemen heeft met uw kunstgebit, dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis (Gezondheidscentrum Waterline in Uithoorn). Bij ons vindt u de kennis die nodig is om ervoor te zorgen dat de problemen met uw prothese worden opgehelderd. U bent dan ook altijd welkom om bij ons langs te komen voor een kunstgebit reparatie en Aalsmeer, klaar terwijl u wacht. Wij hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat de reparatie al binnen een uur is uitgevoerd. De tarieven reparatie kunstgebit zijn +/- €12 eigen bijdrage (volledig kunstgebit reparatie is +/- €120, de verzekering vergoedt 90%). Bel nu voor een afspraak – 0297-530300 

Kunstgebit specialist

→ Reparatie uitgevoerd door prothesespecialist

→ Kunstgebit reiniging en gepolijst tijdens reparatie

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Openingstijden:

Maandag t/m Donderdag: Kunt u binnenlopen tussen 08.45 en 16.30 uur of bellen voor een afspraak.

Wat wel doen bij een gebroken kunstgebit

Verzamel de gebroken onderdelen of missende tanden en kiezen en breng deze naar de tandprotheticus bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis. Onze specialisten kunnen deze delen vaak eenvoudig repareren.

Meld uw kunstgebit reparatie zo snel mogelijk aan. Hoe langer u wacht, hoe schadelijker dit is voor uw prothese en mond.

Reparatie kunstgebit Mijdrecht

U bent op zoek naar een spoedreparatie kunstgebit  in Mijdrecht? Tandprothetische praktijk Femke Grashuis is dan de oplossing voor u. Femke Grashuis is een tandprotheticus die al sinds 2004 actief is als gediplomeerd tandprotheticus. Zij zorgt er met haar team voor dat alle problemen met uw kunstgebit worden opgehelderd. Het gaat daarbij niet alleen maar om reguliere reparaties. Stel dat u een reparatie kunstgebit nodig heeft, dan mag u ook altijd contact opnemen met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis.

Reparatie kunstgebit Amstelveen

U heeft een gebitsreparatie in Amstelveen nodig? Tandprothetische praktijk Femke Grashuis is dan de oplossing voor u. Bel voor een afspraak 0297-530300. U kunt ook altijd bij ons terecht als u nog geen kunstgebit heeft, maar er wel een wil laten aanmeten en plaatsen. Wij raden u aan om gewoon even contact met ons op te nemen als u bij ons langs wilt komen voor een vrijblijvend consult.

Hoeveel kost een reparatie van een kunstgebit?

De kosten voor volledig kunstgebit reparatie boven of onder zijn +/- €12 eigen bijdrage (volledig kunstgebit reparatie is +/- €120, de verzekering vergoedt 90%). De kosten van reparaties van een partiële prothese of frameprothese kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Dit is verschillend per aanvullende verzekering.

Hoe lang duurt een kunstgebit reparatie?

Het gebit wordt gerepareerd en is gereed in 1.5 uur.

Mijn kunstgebit is kapot, wat nu?

Ga niet zelf uw kunstgebit reparatie met lijmen. Het lijkt verleidelijk om zelf uw kunstgebit repareren te doen met een druppeltje superlijm maar toch is dit af te raden. Het zal niet lang houden en het kunsthars waar uw prothese van gemaakt is reageert namelijk met de superlijm waardoor de uiteindelijke reparatie van het kunsthars problemen kan geven. Repareren van uw gebit moet u overlaten aan de vakvrouw.