Een spoedreparatie van uw kunstgebit nodig?

Het kan zomaar gebeuren dat er iets stuk gaat aan uw kunstgebit. Dat is vervelend, maar het is nog erger als dit gebeurt buiten zogeheten kantooruren. U kunt dan niet zomaar even langsgaan bij een tandarts of tandprotheticus voor een spoedreparatie kunstgebit. U kunt altijd contact met ons opnemen als u problemen heeft met uw kunstgebit.U kunt bij ons terecht voor het kunstgebit reparatie:

  • Een scheur in uw prothese
  • Een gebroken prothese
  • Het vastzetten van tanden of kiezen. Neem de tand of kies die uit uw gebit is gevallen mee, vaak kunnen we deze weer vastzetten.
  • Gebroken tanden of kiezen

Wij voeren namelijk een spoedreparatie van kunstgebit in Uithoorn, maar ook een spoedreparatie van kunstgebit in Aalsmeer voor u uit. Let er daarbij wel op dat u even contact met ons opneemt voor een afspraak voordat u bij ons langskomt. U kunt bij ons terecht voor het kunstgebit repareren o.a. volledige protheses, gedeeltelijke protheses, frameprotheses en klikgebit op implantaten. Het gebit wordt gerepareerd en is gereed in 90 minuten. De kosten voor kunstgebit reparatie zijn +/- €10 eigen bijdrage (volledig kunstgebit reparatie is +/- €100, de verzekering vergoedt 90%). Bel nu voor een afspraak – 0297-530300 

Spoedreparatie kunstgebit Mijdrecht

Voor een spoedreparatie kunstgebit in regio Mijdrecht neemt u contact op met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis. Femke Grashuis is een tandprotheticus die graag helpt om mensen van problemen met gebit of prothese af te helpen. Zij is al actief op dit gebied sinds 2004, het jaar waarin ze haar studie tot tandprotheticus afrondde. Femke Grashuis heeft sinds 2016 een praktijk in Uithoorn, waar ze een spoedreparatie aan kunstgebit in Uithoorn kan uitvoeren. U bent hier ook aan het juiste adres voor een spoedreparatie kunstgebit in Aalsmeer of een spoedreparatie kunstgebit in Amstelveen.

Tandprothetische praktijk Femke Grashuis vindt dat niemand rond zou moeten lopen met problemen met gebit of prothese, en dat iedereen zonder gene een stralende glimlach moet kunnen laten zien. Spoedreparatie kunstgebit Amstelveen. Op zoek naar een tandprotheticus die voor u een spoedreparatie van uw kunstgebit uit kan voeren? Dan hoeft u niet verder te kijken dan Tandprothetische praktijk Femke Grashuis. Bij ons vindt u de kennis en aandacht die u nodig heeft om snel weer met een stralende glimlach en zonder pijn rond te kunnen lopen. Neemt u gewoon contact met ons op als u een spoedreparatie nodig heeft. Wij bekijken dan samen met u wanneer wij zo snel mogelijk een gaatje in ons schema voor u hebben. Bel voor een afspraak 0297-530300.

Hoeveel kost een reparatie van een kunstgebit?

De kosten voor volledig kunstgebit reparatie boven of onder zijn +/- €10 eigen bijdrage (volledig kunstgebit reparatie is +/- €100, de verzekering vergoedt 90%). De kosten van reparaties van een partiële prothese of frameprothese kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Dit is verschillend per aanvullende verzekering.

Hoe lang duurt een kunstgebit reparatie?

Het gebit wordt gerepareerd en is gereed in 90 minuten.

Mijn kunstgebit is kapot, wat nu?

Ga niet zelf uw kunstgebit reparatie met superlijm. Het lijkt verleidelijk om zelf uw kunstgebit repareren te doen met een druppeltje superlijm maar toch is dit af te raden. Het zal niet lang houden en het kunsthars waar uw prothese van gemaakt is reageert namelijk met de superlijm waardoor de uiteindelijke reparatie van het kunsthars problemen kan geven. Repareren van uw gebit moet u overlaten aan de vakvrouw.