De tandtechnicus voor Uithoorn en omstreken

U bent op zoek naar een goede, professionele tandtechnicus in Uithoorn? Neem dan vandaag nog contact op met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis. Wij hebben de ervaring en apparatuur in huis om u te helpen aan een nieuw kunstgebit, of om ervoor te zorgen dat uw oude kunstgebit wordt gerepareerd. Ook als u op zoek bent naar een tandtechnicus in regio Aalsmeer, of een tandtechnicus in regio Mijdrecht, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer een stralende glimlach kunt laten zien! U bent altijd welkom om bij ons langs te komen voor een vrijblijvende intake. Wij bekijken dan samen wat wij kunnen doen om ervoor te zorgen dat u zich weer prettig voelt met uw gebit. We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300.

Femke Grashuis Tandprotheticus Tandtechnicus Uithoorn

Een nieuwe glimlach

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u problemen heeft met uw gebit. Wat de reden ook is, niemand zit er op te wachten om ontsieringen of problemen in de mond te hebben. Vandaar ook dat wij er graag voor zorgen dat u weer breeduit kunt lachen. Wij hebben de mensen en de apparatuur waarmee wij u van al uw tandtechnische problemen afhelpen. De mensen die bij ons werken hebben al 25 jaar ervaring met het werken met kunstgebitten en andere protheses. Deze kennis en ervaring zetten wij graag in voor onze klanten! Wilt u meer weten over onze tandtechnicus voor regio Amstelveen? Neem dan vandaag nog een kijkje op onze website voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen met uw vragen.

De tandtechnicus voor Mijdrecht

Op zoek naar een tandtechnicus voor Uithoorn, een tandtechnicus voor Aalsmeer of een tandtechnicus voor Amstelveen? U bent dan aan het juiste adres bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis. Wij verzorgen voor u immediaatprotheses, een klikgebit op implantaten, een nieuwe prothese, kunstgebit opvullen, of frameprothese, reparaties van uw kunstgebit en spoedreparaties. Voor ons is het belangrijk als mensen snel van de problemen met hun gebit afkomen, vandaar ook dat wij altijd voor u klaarstaan. Bel voor een afspraak 0297-530300.