De tandprotheticus voor Uithoorn

U bent op zoek naar een Tandprotheticus voor Uithoorn die altijd voor u klaarstaat? Een tandprotheticus voor regio Aalsmeer waar u niet alleen terecht kunt voor een nieuw kunstgebit, maar ook voor een kunstgebit reparatie aan uw huidige kunstgebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tandprothetische praktijk Femke Grashuis is de praktijk waar mensen werken met ervaring en kennis. Wij helpen u graag door ervoor te zorgen dat u weer een stralende glimlach aan de wereld kunt laten zien. Wij zijn namelijk al ruim 25 jaar actief op het gebied van het aanmeten en maken van een kunstgebit. Onze praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Waterlinie, Uithoorn, maar u kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een tandprotheticus voor regio Mijdrecht, of een tandprotheticus voor regio Amstelveen. We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300.

De beste tandheelkundige zorg

Waar kunt u bij ons allemaal voor terecht? Wij zetten de diensten van Tandprothetische praktijk Femke Grashuis even voor u op een rijtje. Wij verzorgen voor u het opmeten en maken van een nieuwe volledige prothese, klikgebit, plaatje of frameprothese. Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres voor een klikgebit op implantaten of een immediaatprothese (noodprothese). Heeft u problemen met uw huidige kunstgebit? Ook voor een reparatie of spoedreparatie kunstgebit bent u bij ons aan het juiste adres. In de regel kunnen wij dit binnen een uur voor u verzorgen. Daarnaast zijn wij een tandprotheticus in Uithoorn voor kunstgebit rebasen/opvullen en gedeeltelijke protheses.

Meer weten over onze tandheelkundige diensten?

Als u meer te weten wilt komen over Tandprothetische praktijk Femke Grashuis en de diensten die wij voor u kunnen verrichten, dan staan wij u hierover graag te woord. Onze praktijk is een tandprotheticus voor regio Aalsmeer, maar ook een tandprotheticus voor regio Mijdrecht, waar uw welzijn voor ons voorop staat. Ook als tandprotheticus voor regio Amstelveen zijn wij inzetbaar. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen, zodat wij samen kunnen bekijken hoe wij u verder kunnen helpen. We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300.

Independer klantcijfer