Een mooie tandprothese aan laten meten

Veel mensen lopen rond met een gebit dat niet volmaakt is. Dit kan meerdere redenen hebben, maar het is in alle gevallen niet nodig. De tandtechniek is dusdanig geavanceerd dat iedereen een perfecte glimlach kan hebben. Wij hebben het dan niet over een onnatuurlijke Hollywood-glimlach, maar juist over een natuurlijk glimlach die bij uw uitstraling past. Voor een tandprothese in Uithoorn, maar ook voor een tandprothese in Aalsmeer, raden wij u aan om eens contact op te nemen met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis. Femke Grashuis is een gediplomeerd tandprotheticus, die al sinds 1996 actief is op het gebied van aanmeten en aanmaken van tandprotheses. Er zijn verschillende soorten protheses, die aansluiten op de wensen van verschillende mensen. U kunt bij ons terecht voor een kunstgebit, maar ook voor een frameprothese, gedeeltelijke prothese of andere soort prothese.

We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300.

\"Femke

Een nieuw kunstgebit, of een bestaand gebit laten repareren?

Tandprothetische praktijk Femke Grashuis is van alle markten thuis. U bent bij ons op de juiste plek als u een nieuwe prothese nodig heeft, maar wij helpen u ook graag als u een bestaande prothese wilt laten bijwerken. Is er een element afgebroken of zit uw prothese niet goed meer? Voor werk aan uw prothese in regio Mijdrecht, of werk aan uw prothese in regio Amstelveen, neemt u contact op met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis. Wij kunnen elke reparatie aan uw tandprothese in Uithoorn voor u uitvoeren. In de regel kunnen wij een reparatie snel voor u uitvoeren, normaal gesproken bent u dan al binnen een uur klaar!

Een perfecte tandprothese laten aanmaken

Bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis verzorgen wij een tandprothese voor Aalsmeer, maar ook een tandprothese voor Mijdrecht. Bij ons weet u zeker dat dit vaardig en grondig gebeurt. Een tandprothese is een belangrijk element voor uw geluk, zorg er dan voor dat u deze laat aanmeten en aanmaken door mensen die hier ervaring mee hebben. Wij willen niks liever dan ervoor zorgen dat u weer zonder voorbehoud durft te lachen. Wilt u meer weten over het laten aanmeten van een tandprothese voor Amstelveen? Wij zitten altijd klaar voor het maken van een afspraak of het beantwoorden van uw vragen.