Een spoedreparatie laten uitvoeren aan uw kunstgebit

Het zijn van die zaken waarvan u hoopt dat ze nooit gebeuren, maar die altijd in een klein hoekje zitten: uw kunstgebit gaat stuk! Dit kan gebeuren, ongeacht hoe sterk uw gebit ook is. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit snel weer wordt gerepareerd. Voor een spoedreparatie van kunstgebit of klikgebit op implantaten bent u bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis aan het juiste adres. Onze praktijk is de praktijk op dit gebied in de regio Breukelen, Alpen aan den Rijn, Haarlemmermeer en Hoofddorp. De kosten voor kunstgebit reparatie zijn +/- €9.50 eigen bijdrage (volledig kunstgebit reparatie is +/- €95, de verzekering vergoedt 90%). Bel nu voor een afspraak – 0297-530300 

\"kunstgebit

Neem contact op voor een spoedreparatie aan uw kunstgebit

Als u een kunstgebit heeft waar iets mis mee is, dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gemaakt wordt. Het is per slot van rekening zo dat een gebit eigenlijk onmisbaar is. U wilt dan niet nog langer hoeven wachten voordat u een keer aan de beurt bent. Beter is het om zo snel mogelijk contact op te nemen met Femke Grashuis Tandprothetische Praktijk. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als het aankomt op reparaties en spoedreparaties van kunstgebitten, maar ook van implantaten. We zorgen ervoor dat uw gebit snel weer in orde is, zodat u hier weer zonder problemen gebruik van kunt gaan maken.

Uw kunstgebit weer helemaal in orde

U moet weten dat het heel belangrijk is om altijd een gebit te hebben dat perfect functioneert. Het is makkelijker met eten, maar geeft u ook meer zelfvertrouwen dan wanneer er in uw mond iets zit wat niet helemaal in orde is. We raden u dan ook aan om niet de schromen en gewoon contact met ons op te nemen als u merkt dat er een probleem is met uw kunstgebit. Een reparatie duurt dan in de regel zo’n 30 tot 60 minuten. Bel nu voor een afspraak – 0297-530300 

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Donderdag 8:45 – 16:30

Independer

Hoeveel kost een reparatie van een kunstgebit?

De kosten voor volledig kunstgebit reparatie boven of onder zijn +/- €9.50 eigen bijdrage (volledig kunstgebit reparatie is +/- €95, de verzekering vergoedt 90%). De kosten van reparaties van een partiële prothese of frameprothese kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Dit is verschillend per aanvullende verzekering.

Hoe lang duurt een kunstgebit reparatie?

Het gebit wordt gerepareerd en is gereed in 90 minuten.

Mijn kunstgebit is kapot, wat nu?

Ga niet zelf uw kunstgebit reparatie met superlijm. Het lijkt verleidelijk om zelf uw kunstgebit repareren te doen met een druppeltje superlijm maar toch is dit af te raden. Het zal niet lang houden en het kunsthars waar uw prothese van gemaakt is reageert namelijk met de superlijm waardoor de uiteindelijke reparatie van het kunsthars problemen kan geven. Repareren van uw gebit moet u overlaten aan de vakvrouw.