Klikgebit op Implantaten

Klikgebit op Implantaten2018-11-09T19:40:16+00:00

Klikgebit op implantaten

Heeft u ongemak van een loszittend kunstgebit? Gaat het eten moeilijk? Plakt u uw gebit vast met kleefpasta? Heeft u vaak drukplaatsen door uw kunstgebit? Dan is een klikgebit op implantaten de oplossing voor u!  

Door het plaatsen van 2 implantaten in de onderkaak kan de prothese worden vastgeklikt. Dit biedt weer houvast aan de prothese, waardoor vele ongemakken van een loszittend gebit voorgoed tot het verleden behoren. 

klikgebit op implantaten, implantaten gebit, tandprothetische praktijk femke grashius

Klikgebit op Implantaten

Bij wie moet ik eerst terecht?

Als u interesse heeft in klikgebit op implantaten komt u eerst voor een gratis en vrijblijvend advies naar onze praktijk. We geven u de nodige informatie en bespreken de mogelijkheden. Indien u dit wilt verwijzen wij u naar onze tandarts- implantoloog. De tandarts-implantoloog plaatst de implantaten, wij maken daarna voor u het klikgebit op implantaten.

Nadat de implantaten zijn geplaatst, moeten de implantaten +/- 8 weken ingroeien in het bot. Direct na het plaatsen van de implantaten wordt de huidige prothese aangepast met een zachte voering zodat u niet zonder tanden hoeft te lopen zolang de implantaten inhelen.

U bent altijd welkom voor een gratis advies op maat en een vrijblijvende offerte. Maak een afspraak – 0297-530300

Kosten van een klikgebit op implantaten

De kosten hiervoor zijn per situatie verschillend, hieronder geven wij een voorbeeld van de kosten voor een volledige bovenprothese en onderprothese op 2 implantaten met steg (inclusief de steg in de mond).

Uw eigen bijdrage is 17% : € 412*

De basisverzekering vergoedt 83% (minus openstaand eigen risico)

De totaalprijs van een klikgebit met steg op 2 implantaten is: € 2424*

* Heeft u een extra aanvullend (tandarts-) pakket, dan krijgt u extra vergoeding. Wij raden u aan om zelf vóór de behandeling te informeren bij uw eigen zorgverzekeraar, voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

Maak een afspraak voor gratis advies op maat en een vrijblijvende offerte – 0297-530300

Klik hier voor de informatieve folder van de ONT.

  OPENINGSTIJDEN

 Maandag – Vrijdag8:45 – 16:30
ZaterdagOp Afspraak
ZondagOp Afspraak

”Independer

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…