Een perfect klikgebit aan laten meten

Merkt u dat uw eigen gebit te wensen overlaat? Zijn er teveel tanden en kiezen met mankementen en wilt u hier graag een keer wat aan doen? Dan is het goed om te overwegen om een kunstgebit aan te laten meten. U kunt hierbij kiezen voor een nieuw kunstgebit, of een klikgebit op implantaten. Dit is een variant op het kunstgebit die het mogelijk maakt een gebit te laten installeren in het geval er niet genoeg houvast is op de kaak voor een gewoon gebit. Voor het aanmeten van een dergelijk gebit in de regio Alphen aan den Rijn, Haarlemmermeer, Hoofddorp of Breukelen, bent u aan het juiste adres bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis. We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300.

\"Femke

Femke Grashuis Tandprotheticus/Tandtechnicus

De keuze voor het juiste soort gebit

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u kiest voor een juist gebit. In de regel zal uw tandarts of tandheelkundig expert kiezen voor een standaard gebit. Dit, aangezien het lagere kosten met zich meebrengt en minder invasief is. Toch zal er in bepaalde gevallen ook gekozen worden voor een klikgebit. Dit is een gebit waarbij er twee implantaten in de onderkaak worden geplaatst. Hier kan dan de onderkant van de prothese op worden vastgeklikt. Zo kunt u de prothese ook zelf weer eenvoudig uitnemen indien dit nodig is. Aan de bovenkant worden geen implantaten geplaatst, hier wordt dan een regulier gebit ingezet.

\"klikgebit

Klikgebit op Implantaten

Wat kost een klikgebit?

De kosten hiervoor zijn per situatie verschillend, hieronder geven wij een voorbeeld van de kosten voor een bovenprothese en klikgebit onderkaak – steg op 2 implantaten (inclusief de steg in de mond).
* Kosten klikgebit – (op steg): € 2500*

* Vergoeding 83% (van basisverzekering) (minus openstaand eigen risico)

* Uw eigen bijdrage is 17% : € 425*

* Heeft u een extra aanvullend (tandarts-) pakket, dan krijgt u extra vergoeding. Wij raden u aan om zelf vóór de behandeling te informeren bij uw eigen zorgverzekeraar, voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

Meer weten over Femke Grashuis Tandprothetische Praktijk?

Onze praktijk bestaat inmiddels al ruim 25 jaar. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar professionele implantaten, die worden aangebracht door mensen met veel ervaring op dit gebied. We raden u dan ook aan om gewoon even contact met ons op te nemen voor een afspraak als u in de regio Hoofddorp, Haarlemmermeer, Breukelen of Alphen aan den Rijn woont. Bij ons vindt u dan de behandeling en service die u verwacht van een expert op het gebied van tandprotheses. U bent altijd welkom voor een gratis advies op maat. Bel voor een afspraak – 0297-530300