Op zoek naar goede implantaten voor uw gebit?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw gebit altijd helemaal in orde is. Of u nu nog uw eigen tanden heeft, of een kunstgebit, zorg er door middel van regelmatig onderhoud voor dat alles in zo perfect mogelijke staat blijft. Implantaten voor gebit zijn dan soms noodzakelijk. Met implantaten zorgt u ervoor dat uw gebit weer in perfecte staat komt. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van implantaten in de regio Alphen aan den Rijn, Haarlemmermeer, Hoofddorp of Breukelen? Neem dan eens contact op met Femke Grashuis Tandprothetische Praktijk. We vertellen u dan alles over de mogelijkheden die u bij ons heeft.

\"klikgebit

Klikgebit op Implantaten

Het belang van goede implantaten

Als u implantaten in uw gebit wilt laten zetten, dan raden wij u aan hiervoor langs te komen bij ons. U vindt bij ons namelijk een zeer ruime ervaring op het gebied van gebitsprotheses. Wij zijn al meer dan 22 jaar gespecialiseerd op het gebied van protheses voor uw gebit, maar ook voor het maken van compleet nieuwe kunstgebitten, alsmede voor het uitvoeren van reparaties aan uw gebit. Met implantaten uw gebit sterker maken is iets wat wij graag voor u doen. U zult dan merken dat uw gebit er niet alleen beter uit gaat zien, maar dat u zich ook zelfverzekerder voelt met die nieuwe tanden en kiezen.

Meer weten over onze implantaten?

Mensen die in de regio Alphen aan den Rijn, Haarlemmermeer, Hoofddorp of Breukelen op zoek zijn naar goede implantaten willen we aanraden om gewoon een keer contact met ons op te nemen. We maken dan een afspraak met u voor een gratis intake gesprek. We bekijken dan voor u wat er allemaal moet gebeuren aan uw tanden en kiezen en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u zich weer helemaal happy voelt met uw gebit. U kunt ook bij ons terecht voor spoedreparaties of het aanmeten van gehele kunstgebitten.
U bent altijd welkom voor een gratis advies op maat. Bel voor een afspraak – 0297-530300

Klikt u hier voor de informatieve folder van de ONT.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Donderdag 8:45 – 16:30