Het adres voor een nieuwe gebitsprothese

U heeft problemen met uw gebit en wilt daar eens wat aan laten doen? Neem dan vandaag nog contact op met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in het Gezondheidscentrum Waterlinie, Uithoorn. Femke Grashuis is sinds 2004 gediplomeerd tandprotheticus, daarnaast is ze al sinds 1996 actief is in het. Ze heeft een passie voor het helpen van mensen die niet meer breeduit durven te lachen. De angst voor de reacties van mensen op een onfraai gebit is voor veel mensen een reden om zich te schamen. Dit is helemaal niet nodig! Een goede tandprotheticus zorgt ervoor dat u snel weer een gebit heeft om trots op te zijn. Voor een gebitsprothese in Uithoorn, maar ook voor een gebitsprothese in regio Aalsmeer, neemt u contact op met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis. We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300. Wij helpen u uw glimlach terug te krijgen.

Openingstijden:

Maandag t/m Donderdag: Kunt u binnenlopen tussen 08.45 en 16.30 uur of bellen voor een afspraak.

Het adres voor een gebitsprothese in Mijdrecht

Bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis kunnen wij u aan verschillende soorten protheses helpen. Wij kunnen voor u een mooi gebit maken, maar ook bijvoorbeeld een frameprothese, een gedeeltelijke prothese of een andere soort gebitsprothese voor regio Mijdrecht. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen, zodat wij samen met u door kunnen spreken wat de problemen met uw gebit zijn. Wij bekijken uw gebit en maken aan de hand hiervan een behandelplan. Als u hiermee akkoord gaat, gaan wij aan de slag om ervoor te zorgen dat u zich zo snel mogelijk weer prettig voelt met uw gebit!

Wacht niet met het laten aanmeten van een gebitsprothese

Veel mensen wachten met het laten aanmeten van een gebitsprothese. Of het nu gaat om een gebitsprothese voor Uithoorn, een gebitsprothese voor regio Aalsmeer of een gebitsprothese voor regio Mijdrecht, mensen vinden het vaak toch een grote stap. Bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis nemen wij al uw zorgen bij u weg. Wij willen graag dat u weer ongegeneerd kunt lachen en dat u zich weer prettig voelt met hoe uw mond er uitziet. Meer weten over het laten aanmeten van een gebitsprothese voor regio Amstelveen? We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300.

Ik heb al een kunstgebit, hoe weet ik dat deze niet (meer) goed past?

Signalen van een niet goed passend kunstgebit zijn: * U heeft weleens moeite met kauwen of praten * U heeft weleens pijnlijke plekjes in uw mond * Uw gezicht is iets ingevallen * Uw mondhoeken zijn iets gaan hangen en/of kunnen zijn geïrriteerd * Uw onderkaak is wat verder naar voren gekomen * U heeft soms nekklachten * Enkele van de kiezen van uw kunstgebit vertonen slijtage * U gebruikt wel eens kleefpasta's

Ik heb nog eigen tanden, wanneer kom ik in aanmerking voor een kunstgebit?

Als er meerdere tanden en kiezen in uw gebit ontbreken kan een kunstgebit een goede oplossing zijn. Het is echter niet altijd direct noodzakelijk om over te stappen op een kunstgebit wanneer u slechts enkele of meerdere tanden en kiezen mist. Er zijn verschillende zeer goede alternatieven voor een kunstgebit, die vaak een betere optie zijn bij het ontbreken van slechts enkele tanden en/of kiezen. Wanneer er een noodzaak is voor een volledig kunstgebit dan wordt deze bijna volledig vergoed vanuit de Basis zorgverzekering.

Wat kost een kunstgebit?

Elke volledige prothese ook de eerste immediate prothese is een verstekking vanuit de basisverzerekering met een eigen bijdrage. Een kunstgebit voor 75% wordt vergoed uit de basisverzekering. 25% is uw eigen bijdrage die u zelf betaalt. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar uw polisvoorwaarden en / of zorgverzekeraar.