De tandprotheticus, specialist voor uw gebitsprothese

Voor professionele tandtechnicus neemt u contact op met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in het Gezondheidscentrum Waterlinie, Uithoorn. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Maak direct een afspraak

Wilt u weten of deze ingreep wordt vergoed. Klik dan hier voor het vergoedingenoverzicht.

Het bijzondere van dit vak schuilt in de veelzijdigheid ervan. We leveren een product van A tot Z, patientbehandeling, vervolgens het vervaardigen van een kunstgebit tot aan de plaatsing ervan. Als Tandprotheticus ben ik zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid.
We bieden u een gratis advies. Bel voor een afspraak 0297-530300. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom.

Meer weten over Tandprothetische praktijk Femke Grashuis?

Femke Grashuis gestart met de 5-jarige opleiding in 1996 en daarnaast gewerkt als leerling in een tandprothetische praktijk. Aansluitend heb ik de 3-jarige opleiding voor Tandprotheticus afgerond, het bleek een vak naar mijn hart te zijn. Na afronding van de opleiding ben in gevraagd om praktijkdocent te worden bij de opleiding Tandprothetiek aan de Faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool Utrecht. Hier heb ik 5 jaar met veel enthousiasme gewerkt.

In September 2016 vond ik een geschikte ruimte voor een Tandprothetische praktijk en Tandtechniek in het Gezondheidscentrum Waterlinie in Uithoorn.

Na een complete metamorfose is deze ruimte veranderd in een praktijkruimte: een behandelruimte annex technische werkruimte. U kunt hier terecht voor laten aanmeten, vervaardigen, repareren en onderhouden van alle uitneembare prothetische gebitsvoorzieningen. In samenwerking met tandartsen en implantologen worden hier ook klikprotheses gemaakt. Tevens ben ik lid van de Organisatie voor Nederlandse Tandprothetici, de ONT. U bent ook welkom bij ons als u een gratis advies op maat wilt hebben. Vragen? Bel ons dan vandaag nog en wij helpen u graag verder. Bel voor een afspraak 0297-530300.

Klikt u hier voor de informatieve kunstgebit folder van de ONT.

Wat is een tandprotheticus?

Tandprotheticus kunstgebit reparatie

Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten, vervaardigen en repareren van kunstgebitten, protheses op implantaten (het zogenoemde ‘klikgebit’) en andere uitneembare prothesen (plaatjes of frames). Een tandprotheticus is hiervoor zowel technisch als medisch opgeleid. Het beroep heeft een beschermde titel en valt onder de wet BIG: Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…     

Tandprothetische praktijk Femke Grashuis ZorgkaartNederland Klant score

Inmiddels is independer gestopt met hun beoordelingen platform. In de tijd dat onze praktijk op independer vermeld stond hebben we een 9.4 uit 251 beoordelingen weten te verzamelen.