De tandprotheticus, specialist voor uw gebitsprothese

Voor professionele tandtechniek neemt u contact op met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in het Gezondheidscentrum Waterlinie, Uithoorn. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Wilt u weten of deze ingreep wordt vergoed. Klik dan hier voor het vergoedingenoverzicht.

Het bijzondere van dit vak schuilt in de veelzijdigheid ervan. We leveren een product van A tot Z, patientbehandeling, vervolgens het vervaardigen van een kunstgebit tot aan de plaatsing ervan. Als Tandprotheticus ben ik zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid.
We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom.

Openingstijden:

Maandag t/m Donderdag: Kunt u binnenlopen tussen 08.45 en 16.30 uur of bellen voor een afspraak.
Vrijdag: Kunt u binnenlopen tussen 08.45 en 12.00 uur of bellen voor een afspraak.

Meer weten over Tandprothetische praktijk Femke Grashuis?

Femke Grashuis gestart met de 5-jarige opleiding in 1996 en daarnaast gewerkt als leerling in een tandprothetische praktijk. Aansluitend heb ik de 3-jarige opleiding voor Tandprotheticus afgerond, het bleek een vak naar mijn hart te zijn. Na afronding van de opleiding ben in gevraagd om praktijkdocent te worden bij de opleiding Tandprothetiek aan de Faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool Utrecht. Hier heb ik 5 jaar met veel enthousiasme gewerkt.

\Independer, klantscore, kunstgebit reparatie

Femke Grashuis Tandprotheticus

In September 2016 vond ik een geschikte ruimte voor een Tandprothetische praktijk en Tandtechniek in het Gezondheidscentrum Waterlinie in Uithoorn.

Na een complete metamorfose is deze ruimte veranderd in een praktijkruimte: een behandelruimte annex technische werkruimte. U kunt hier terecht voor laten aanmeten, vervaardigen, repareren en onderhouden van alle uitneembare prothetische gebitsvoorzieningen. In samenwerking met tandartsen en implantologen worden hier ook klikprotheses gemaakt. Tevens ben ik lid van de Organisatie voor Nederlandse Tandprothetici, de ONT. U bent ook welkom bij ons als u een gratis advies op maat wilt hebben. Vragen? Bel ons dan vandaag nog en wij helpen u graag verder. Bel voor een afspraak 0297-530300.

Klikt u hier voor de informatieve folder van de ONT.

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…