Op zoek naar een professionele tandprotheticus?

Merkt u dat er problemen zijn met uw eigen gebit? Zijn er mankementen aan tanden of is er een deel van uw gebit dat niet meer helemaal in orde is? Dan is het hoog tijd om hier eens contact over op te nemen met een expert op dit gebied. Woont u in de regio Alphen aan de Rijn, Hoofddorp, Breukelen of Haarlemmermeer? Dan bent u aan het juiste adres bij Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis. Bij ons vindt u een tandprotheticus die er graag voor zorgt dat u snel weer perfecte tanden in uw mond heeft. Neem dan ook gewoon even contact met ons op als u een vrijblijvende afspraak wilt maken.

Een tandprotheticus voor uw gebit

Er kunnen allerhande mankementen ontstaan aan uw gebit. Dit kan allerlei redenen hebben. Misschien is de verzorging van uw tanden niet ideaal geweest, maar het kan ook dat u door ziekte of een aandoening een minder goed gebit heeft. Het is dan verstandig om ervoor te zorgen dat u hier zo snel mogelijk iets aan laat doen. Als er aan uw eigen tanden niks meer gered kan worden, dan is een tandprotheticus een uitkomst. Bij Femke Grashuis vindt u meer dan 24 jaar ervaring op het gebied van het maken van tandprotheses. U kunt er bij ons dan ook op rekenen dat u met een perfecte prothese in uw mond komt te zitten.

Meer weten over Femke Grashuis?

Als u meer wilt weten over Femke Grashuis Tandprothetische Praktijk, neem dan eens een kijkje op onze website. U vindt hier alle informatie over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We raden u daarbij aan om een en ander goed door te nemen en ons te bellen of mailen als u vragen heeft. U bent dan altijd welkom om eens een afspraak met ons te maken als u langs wilt komen voor een vrijblijvend consult. Aan de hand hiervan kunnen we dan verder kijken om te zien wat er allemaal op tandprothetisch gebied moet gebeuren.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Donderdag 8:45 – 16:30
Zaterdag Op Afspraak
Zondag Op Afspraak

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…