Op zoek naar de beste tandprothese?

Als u merkt dat er steeds meer mankementen aan uw eigen gebit beginnen te ontstaan, dan is het verstandig om eens te overwegen hier naar te laten kijken door een specialist. Woont u in de regio Alphen aan de Rijn, Haarlemmermeer, Hoofddorp of Breukelen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Femke Grashuis Tandprothetische Praktijk. Wij hebben namelijk de kennis en ervaring om ook voor u een perfecte prothese te maken. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in het maken van een tandprothese voor een enkele tand. Deze is stevig en veilig, waarnaast wij hem praktisch identiek aan uw eigen tand kunnen maken.

Een perfecte tandprothese van Femke Grashuis

Bij het laten maken van een tandprothese is het belangrijk dat er naar een aantal dingen gekeken wordt. Zo moet de tand er natuurlijk zo uitzien als de tand die vervangen wordt, maar ook de kleur is belangrijk. U moet geen tand in uw mond krijgen die bijvoorbeeld duidelijk witter of minder wit is dan de rest van de tanden in uw mond. Het is ook belangrijk dat de tand perfect geplaatst wordt, dat hij stevig zit en niet losgaat, en dat u hier geen last van ondervindt. Bij Femke Grashuis Tandprothetische Praktijk weten we precies hoe we hierbij te werk moeten gaan. We nodigen u dan ook graag uit om eens bij ons langs te komen voor een vrijblijvende afspraak.

Meer weten over onze tandprotheses?

Als u meer wilt weten over onze praktijk en de protheses die wij voor u kunnen maken, dan maakt u toch gewoon een vrijblijvende afspraak? We vertellen u dan alles over wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Femke Grashuis kunt u rekenen op de beste kwaliteit die er te krijgen is op dit gebied. Wij zijn de praktijk voor de regio Alphen aan de Rijn, Haarlemmermeer, Breukelen en Hoofddorp.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Donderdag 8:45 – 16:30

 

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…