Behandelingen voor uw kunstgebit

Stap eens binnen bij onze praktijk in het Gezondheidscentrum Waterlinie in Uithoorn voor alles op het gebied van uw prothese. We leveren een product van A tot Z, dus van patiëntbehandeling, vervolgens het vervaardigen van een kunstgebit tot aan de plaatsing ervan.
We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom.U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Uw zorgverzekeraar vergoedt grotendeels de kosten voor de volledige prothese en de klikprothese vanuit de basisverzekering. Frame’s en partiële plaatjes worden alleen uit uw aanvullende verzekering betaald.
Bent u niet in staat naar ons toe te komen bieden wij de mogelijkheid voor behandeling aan huis. Vraag naar de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Donderdag8:45 – 16:30
Vrijdag8:45 – 12:00

Independer

Zomaar een aantal meningen van klanten...

We krijgen niet voor niets hoge waarderingen van onze klanten! Geheel onafhankelijk en onmogelijk gemanipuleerd. U kunt alle meningen nalezen op de website van Independer.

"mijn ervaring is dat ze heel goed luistert wat je wil, maar ze geeft je ook zo\'n vertrouwt gevoel dat je haar alles kan vragen. Zeer deskundig, en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader, en ben heel erg tevreden :)"

"Een betrouwbare, deskundige tandprotheticus. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd, de tijd genomen voor de behandelingen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Ik kan iedereen aanraden naar Femke toe te gaan."

"Mijn ervaring is dat, ik heel snel geholpen kon worden met mijn probleem. Meestal dezelfde dag nog. Wat wil men nog meer als je problemen hebt met eten. Voor mij is het een TOP-adres."

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…