Independer

We krijgen niet voor niets hoge waarderingen van onze klanten! Geheel onafhankelijk. U kunt alle meningen nalezen op de website van Independer en Zorgkaart Nederland

Zomaar een aantal meningen van klanten…

Femke heeft na 6 jaar pijn en een zeer slecht zittend gebit, gemaakt door het SBT amsterdam, een zeer goed passend prothese gemaakt wat super past zonder pijn. Mijn dank hiervoor Femke SUPER!

mijn ervaring is dat ze heel goed luistert wat je wil, maar ze geeft je ook zo\’n vertrouwt gevoel dat je haar alles kan vragen. Zeer deskundig, en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader, en ben heel erg tevreden 🙂

Uitermate tevreden. Neemt alle tijd voor je. Stelt je goed op je gemak. Bespreekt van te voren wat er gaat gebeuren.

Werd op een heel plezierige manier geholpen. Ze gaat net zo lang door totdat je prothese perfect is. Kan altijd even langskomen als er iets niet lekker zit en ik werd meteen geholpen.
Een betrouwbare, deskundige tandprotheticus. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd, de tijd genomen voor de behandelingen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Ik kan iedereen aanraden naar Femke toe te gaan.

Mijn ervaring is dat, ik heel snel geholpen kon worden met mijn probleem. Meestal dezelfde dag nog. Wat wil men nog meer als je problemen hebt met eten. Voor mij is het een TOP-adres.

Femke is deskundig,vriendelijk,en flexibel wat betreft afspraken. Afspraken keurig op tijd. 7 jaar geleden heeft ze mij al prima geholpen,en nu weer een uitstekend nieuw klikgebit op mijn implantaten geplaatst.

Ik ben bij Femke terecht gekomen omdat zij verleden jaar zo vriendelijk was om op een zaterdag ochtend vlak voor mijn vakantie naar de praktijk te komen om een uitgebroken tand in mijn prothese terug te plaatsen! Toen ik dit jaar een nieuwe prothese moest aanschaffen was de beslissing snel genomen, Femke dus!! De prothese die zij nu voor mij gemaakt heeft is prachtig zat meteen goed (geen pijn of wat dan ook) en past veel beter in mijn gezicht. Krijg complimenten dat ik er goed uit zie zonder dat men weet wat er veranderd is, dat geeft aan hoe goed het is gedaan!! Dus bij deze Femke bedankt!!