Wilt u een perfect kunstgebit laten aanmeten?

Op zoek naar een Tandprothetische praktijk waar u een perfect kunstgebit aangemeten kunt krijgen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis. Bij ons vindt u meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kunstgebitten en klikgebit op implantaten. Wij kunnen voor u een nieuw kunstgebit aanmeten, maar ook uw bestaande gebit reparatie indien hier mankementen aan zijn. We raden u dan ook van harte aan om gewoon een keer bij ons langs te komen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben. Het is daarbij belangrijk om niet te lang te wachten als u merkt dat uw eigen gebit niet helemaal meer in orde is.

volledige prothese, kunstgebit, immediate prothese

Zorg voor uw gebit

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom uw tanden en kiezen niet meer in de best mogelijke staat verkeren. Wat de reden ook is, wij kunnen er voor zorgen dat u weer stralend kunt gaan lachen, zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat mensen u op een verkeerde manier aan gaan kijken. Indien u een nieuw gebit nodig heeft, maak dan gewoon een afspraak met ons. U bent altijd welkom voor een gratis intake, waarbij we gaan kijken wat er nodig is om uw mond weer in optimale conditie te brengen. U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende soorten gebitten, maar ook andere implantaten. Kunnen wij u helpen met een gewoon kunstgebit? Of heeft u toch een klikgebit nodig?

Kosten van een volledige prothese (boven & ondergebit)

 Uw eigen bijdrage is 25% : € 304,25*

De basisverzekering vergoedt 75% (minus openstaand eigen risico)

De totaalprijs van een volledige prothese is: +/- € 1.217*

* De kosten verschillen per verzekeringsmaatschappij. Heeft u een extra aanvullend (tandarts-) pakket, dan krijgt u extra vergoeding. Voor meer informatie betreffende vergoedingen van volledige prothese klik hier.

Meer info over Tandprotheticus Femke Grashuis

Bij Femke Grashuis Tandprothetische praktijk zijn we meer dan 25 jaar geleden begonnen met het maken van kunstgebitten en andere implantaten. U bent bij ons ook aan het juiste adres als u in de regio Alphen aan de Rijn, Hoofddorp, Haarlemmermeer of Breukelen woont en een probleem heeft met uw huidige gebit. U kunt 4 dagen per week bij ons terecht om ons uw kunstgebit te laten reparatie. Bel voor een afspraak – 0297-530300

Klik u hier voor de informatieve kunstegbit folder van de ONT.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Donderdag 8:45 – 16:30

 

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…