Met implantaten uw stralende glimlach weer terug

U heeft onvolkomenheden in uw mond die u ervan weerhouden breeduit te lachen? Bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis vinden wij dat niemand zich voor zijn of haar gebit zou moeten schamen. Als u bijvoorbeeld een implantaten gebit in Uithoorn laat aanmeten, dan krijgt u die stralende glimlach van vroeger weer terug. Wij raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u ook vindt dat het tijd wordt uw glimlach terug te winnen. We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300. Wij kunnen het mooiste implantaten gebit voor u maken, die er net uitzien alsof er nooit een probleem is geweest met uw originele tanden of kiezen. Voor een implantaten gebit in Aalsmeer en Mijdrecht, neemt u gewoon even contact met ons op. Samen bekijken wij dan hoe wij ervoor gaan zorgen dat u zich weer tevreden kunt voelen over uw gebit! Wilt u een offerte op maat? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak – Bel 0297-530300 of gebruik ons emailformulier om contact op te nemen.

\"implantaten

 

Een implantaten gebit voor Amstelveen

Het is heel belangrijk om een gebit te hebben waar u trots op kunt zijn. Het is een enorme boost voor uw zelfvertrouwen als u lekker kunt leven zonder steeds aan uw gebit te hoeven denken. Bij Tandprothetische praktijk Femke Grashuis heeft u meerdere verschillende mogelijkheden om aan die nieuwe glimlach te werken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor implantaten. Dit zijn kunstwortels die zijn gemaakt van titanium. Aangezien dit een lichaamsvriendelijk materiaal is, hechten ze zich goed aan het bot. Hier wordt dan weer een kroon, kunstgebit of brug geplaatst. Zo vervangt een implantaat een kies of tand die er om wat voor reden dan ook niet meer is. De rest van uw gebit wordt door deze implantaten niet belast.

Een implantaten gebit voor Uithoorn

Voor een implantaten gebit in Aalsmeer, maar ook voor een implantaten gebit in Mijdrecht neemt u contact op met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis. Wij verzorgen een implantaten gebit in Amstelveen, waarbij u er zeker van kunt zijn dat dit geheel professioneel wordt verzorgd. Wij meten aan, maken de prothese aan en zetten de prothese dan ook in uw mond. Doordat wij alle stappen in het proces verzorgen, kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen.

Klik u hier voor de informatieve folder van de ONT.

 OPENINGSTIJDEN

Maandag – Donderdag 8:45 – 16:30

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…