Een gebitsprothese aan laten meten

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van gebitsprotheses in de regio Alphen aan den Rijn, Hoofddorp, Haarlemmermeer of Breukelen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Femke Grashuis Tandprothetische Praktijk. Bij ons vindt u namelijk jarenlange ervaring op het gebied van protheses. Wij kunnen deze protheses niet alleen maar voor u maken, maar staan ook klaar om ervoor te zorgen dat kapotte protheses worden gerepareerd. U kunt bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit op het gebied van protheses. We hebben hier namelijk al meer dan 25 jaar ervaring mee. We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300.

De beste gebitsprothese voor u

Het is belangrijk om een goed gebit te hebben. Als uw eigen tanden en kiezen niet meer in de best mogelijke staat verkeren, dan is het de moeite waard om te overwegen een gebitsprothese te laten aanbrengen. Wij maken voor u een geheel nieuw kunstgebit, maar ook een klikgebit op implantaten of een gedeeltelijke prothese. Heeft u al een gebitsprothese en merkt u dat hier iets kapot aan is? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat deze prothese zo snel mogelijk voor u wordt gerepareerd. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen voor een advies op maat. U kunt hiervoor ook gewoon even met ons bellen.

Alles voor uw gebitsprothese

Als u in de regio Alphen aan den Rijn, Hoofddorp, Haarlemmermeer of Breukelen op zoek bent naar een expert op het gebied van protheses, dan zit u goed bij Femke Grashuis Tandprothetische Praktijk. Zo kunt u bijvoorbeeld 4 dagen per week bij ons terecht voor een spoedreparatie aan uw kunstgebit, maar staan we ook klaar om u van gratis advies te voorzien. Wij leveren u de beste behandeling die er te krijgen is, mede dankzij onze samenwerking met specialistische tandartsen en implantologen. We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Donderdag 8:45 – 16:30