Tandtechniek

De Tandprotheticus 2018-03-20T11:36:00+00:00

De tandprotheticus, specialist voor uw gebitsprothese

Voor professionele tandtechniek in Uithoorn neemt u contact op met Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in het Gezondheidscentrum Waterlinie, Uithoorn. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een nieuw kunstgebit, een klikgebit op implantaten, een gedeeltelijke prothese of reparatie van uw kunstgebit. Het bijzondere van dit vak schuilt in de veelzijdigheid ervan. We leveren een product van A tot Z, dus van patientbehandeling, vervolgens het vervaardigen van een kunstgebit tot aan de plaatsing ervan. Als Tandprotheticus ben ik zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid.
We bieden u een gratis advies of bel voor een afspraak 0297-530300.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: Kunt u binnenlopen tussen 08.45 en 16.30 uur of bellen voor een afspraak.

Weekend en in de avond: Voor spoedreparaties kunt u bellen voor een afspraak en beschikbaarheid. Bel ons hiervoor op: Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in Uithoorn (Gezondheidscentrum Waterlinie) 0297-530300.

Meer weten over Tandprothetische praktijk Femke Grashuis?

Femke Grashuis gestart met de 5-jarige opleiding in 1996 en daarnaast gewerkt als leerling in een tandprothetische praktijk. Aansluitend heb ik de 3-jarige opleiding voor Tandprotheticus afgerond, het bleek een vak naar mijn hart te zijn. Na afronding van de opleiding ben in gevraagd om praktijkdocent te worden bij de opleiding Tandprothetiek aan de Faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool Utrecht. Hier heb ik 5 jaar met veel enthousiasme gewerkt.

Femke Grashuis Tandprotheticus Tandtechnicus Uithoorn

Femke Grashuis Tandprotheticus

In September 2016 vond ik een geschikte ruimte voor een Tandprothetische praktijk en Tandtechniek in het Gezondheidscentrum Waterlinie in Uithoorn.

Na een complete metamorfose is deze ruimte veranderd in een praktijkruimte: een behandelruimte annex technische werkruimte. U kunt hier terecht voor laten aanmeten, vervaardigen, repareren en onderhouden van alle uitneembare prothetische gebitsvoorzieningen. In samenwerking met tandartsen en implantologen worden hier ook klikprotheses gemaakt. Tevens ben ik lid van de Organisatie voor Nederlandse Tandprothetici, de ONT. U bent ook welkom bij ons als u een gratis advies op maat wilt hebben. Vragen? Bel ons dan vandaag nog en wij helpen u graag verder. Bel voor een afspraak 0297-530300.

  OPENINGSTIJDEN

 Maandag – Vrijdag8:45 – 16:30
ZaterdagOp Afspraak
ZondagOp Afspraak

”Independer

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…