De Tandprotheticus

De tandprotheticus, specialist voor uw gebitsprothese

Mijn naam is Femke Grashuis, TandtechniekĀ in Uithoorn. Gediplomeerd tandprotheticus sinds 2004. Gestart met de 5-jarige opleiding in 1996 en daarnaast gewerkt als leerling in een tandprothetische praktijk. Aansluitend heb ik de 3-jarige opleiding voor Tandprotheticus afgerond, het bleek een vak naar mijn hart te zijn. Na afronding van de opleiding ben in gevraagd om praktijkdocent te worden bij de opleiding Tandprothetiek aan de Faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool Utrecht. Hier heb ik 5 jaar met veel enthousiasme gewerkt.

Tandprotheticus Femke Grashuis

Het bijzondere van dit vak schuilt in de veelzijdigheid ervan. We leveren een product van A tot Z, dus van patientbehandeling, vervolgens het vervaardigen van een kunstgebit tot aan de plaatsing ervan. Als Tandprotheticus ben ik zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid.

Een eigen praktijk bleef altijd een droom. In September 2016 vond ik een geschikte ruimte voor een Tandprothetische praktijk in het Gezondheidscentrum Waterlinie in Uithoorn. Na een complete metamorfose is deze ruimte veranderd in een praktijkruimte: een behandelruimte annex technische werkruimte. U kunt hier terecht voor aanmeten, vervaardigen, repareren en onderhouden van alle uitneembare prothetische gebitsvoorzieningen. In samenwerking met tandartsen en implantologen worden hier ook klikprotheses gemaakt. Tevens ben ik lid van de Organisatie voor Nederlandse Tandprothetici, de ONT.

Tandprothetische praktijk Femke Grashuis

Gezondheidscentrum Waterlinie
Kon. Maximalaan 30M
1421 LC Uithoorn, Noord Holland
Netherlands
Phone: 0297 530300
Email: info@femkegrashuis.nl