De Praktijk 2018-03-16T08:56:10+00:00

De Praktijk

Maak Een Afspraak

Praktijk Certificering

ONT

Lid van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici (ONT), nummer 404

Roozeboomconsulting ISO9001

Branchekeurmerk volgens de NEN-EN-ISO 9001 normering

Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis is ook te vinden op www.tandtechniek-info.nl.

Meningen van klanten

”Independer

Zomaar een aantal meningen van klanten…

We krijgen niet voor niets hoge waarderingen van onze klanten! Geheel onafhankelijk en onmogelijk gemanipuleerd. U kunt alle meningen nalezen op de website van Independer
en Facebook.

Femke heeft na 6 jaar pijn en een zeer slecht zittend gebit, gemaakt door het SBT amsterdam, een zeer goed passend prothese gemaakt wat super past zonder pijn. Mijn dank hiervoor Femke SUPER!

mijn ervaring is dat ze heel goed luistert wat je wil, maar ze geeft je ook zo’n vertrouwt gevoel dat je haar alles kan vragen. Zeer deskundig, en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader, en ben heel erg tevreden 🙂

Uitermate tevreden. Neemt alle tijd voor je. Stelt je goed op je gemak. Bespreekt van te voren wat er gaat gebeuren.

Werd op een heel plezierige manier geholpen. Ze gaat net zo lang door totdat je prothese perfect is. Kan altijd even langskomen als er iets niet lekker zit en ik werd meteen geholpen.
Een betrouwbare, deskundige tandprotheticus. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd, de tijd genomen voor de behandelingen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Ik kan iedereen aanraden naar Femke toe te gaan.

Mijn ervaring is dat, ik heel snel geholpen kon worden met mijn probleem. Meestal dezelfde dag nog. Wat wil men nog meer als je problemen hebt met eten. Voor mij is het een TOP-adres.