Reparatie van uw kunstgebit

Kunstgebit reparatie?

Voor een snelle kunstgebit reparatie kunt u bij onze Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in Uithoorn terecht. U kunt bij ons terecht voor het maken o.a. volledige protheses, gedeeltelijke plaatjes, frames en implantaat gebitten. Het gebit wordt direct voor u gerepareerd. Klaar terwijl u wacht.

Afhankelijk van de grootte duurt dit ongeveer 30 minuten tot 1 uur. Vaak heeft het breken van het gebit een oorzaak. Wanneer het gebit weer gemaakt is bekijken wij dit in de mond om te beoordelen wat de oorzaak waarom dit stuk is gegaan. Tevens adviseren wij u wat evenuteel gedaan moet worden dit in de toekomst te voorkomen. U kunt onder het genot van een kopje koffie of thee wachten in onze wachtkamer.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: Kunt u binnenlopen tussen 08.45 en 16.30 uur of bellen voor een afspraak – 0297-530300 

Weekend en in de avond: Voor spoedreparaties kunt u bellen voor een afspraak en beschikbaarheid. Bel ons hiervoor op: Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in Uithoorn (Gezondheidscentrum Waterlinie) 0297-530300.

Verzekering betaalt 90% – Voor volledige prothese krijgt u het grootste gedeelte vergoedt door uw zorgverzekering, voor gedeeltelijke prothese moet u een extra verzekering hebben. De kosten voor de reparatie weten? Afhankelijk van wat er gerepareerd moet worden kan de prijs verschillen, bel ons om te informeren wat in uw geval de kosten zijn.

Voor informatie betreffende vergoedingen van reparaties klik hier.

Problemen met kunstgebit?

Niet zelf uw kunstgebit repareren met superlijm. Het lijkt verleidelijk om zelf uw reparatie te doen met een druppeltje superlijm maar toch is dit af te raden. Het zal niet lang houden en het kunsthars waar uw prothese van gemaakt is reageert namelijk met de superlijm waardoor de uiteindelijke reparatie van het kunsthars problemen kan geven. Repareren van uw gebit moet u overlaten aan de vakvrouw.

Tandprothetische praktijk Femke Grashuis

Gezondheidscentrum Waterlinie
Kon. Maximalaan 30M
1421 LC Uithoorn, Noord Holland
Netherlands
Phone: 0297 530300
Email: info@femkegrashuis.nl

Tandprothetische Praktijk – Gezondheidscentrum Waterlinie Uithoorn
Home » Reparatie van uw kunstgebit