Kunstgebit Reparatie

7 dagen per week

Reparatie van uw kunstgebit2018-03-31T09:23:41+00:00

Kunstgebit reparatie?

Voor een spoed kunstgebit reparatie kunt u bij onze Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in Uithoorn (Route – Gezondheidscentrum Waterlinie) terecht – 7 dagen per week.  De gemiddelde kosten voor reparatie zijn €60-70 (de verzekering vergoedt 90% voor volledige prothese). Bel nu voor een afspraak – 0297-530300
U kunt bij ons terecht voor het maken o.a. volledige protheses, gedeeltelijke plaatjes, frames en implantaat gebitten. Het gebit wordt direct voor u gerepareerd. Klaar terwijl u wacht.

Afhankelijk van de grootte duurt dit ongeveer 30 minuten tot 1 uur. Vaak heeft het breken van het gebit een oorzaak. Wanneer het gebit weer gemaakt is bekijken wij dit in de mond om te beoordelen wat de oorzaak waarom dit stuk is gegaan. Tevens adviseren wij u wat er eventueel gedaan moet worden dit in de toekomst te voorkomen. U kunt onder het genot van een kopje koffie of thee wachten in onze wachtkamer.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: Kunt u binnenlopen tussen 08.45 en 16.30 uur of bellen voor een afspraak – 0297-530300 

Weekend en in de avond: Voor spoedreparaties (+weekend toeslag 20,-) kunt u bellen voor een afspraak en informeren of wij beschikbaar zijn. Bel: Tandprothetische praktijk Femke Grashuis in Uithoorn (route) 0297-530300.

De verzekering vergoedt 90% – Voor een volledige prothese krijgt u het grootste gedeelte vergoedt door uw zorgverzekering, voor gedeeltelijke prothese dient u een aanvullende verzekering te hebben. Wat zijn de kosten voor een reparatie? Dit is afhankelijk van de grootte van de reparatie. U kunt ons bellen voor een inschatting hiervan.

Voor informatie betreffende vergoedingen van reparaties klik hier.

Problemen met kunstgebit?

Niet zelf uw kunstgebit repareren met superlijm. Het lijkt verleidelijk om zelf uw reparatie te doen met een druppeltje superlijm maar toch is dit af te raden. Het zal niet lang houden en het kunsthars waar uw prothese van gemaakt is reageert namelijk met de superlijm waardoor de uiteindelijke reparatie van het kunsthars problemen kan geven. Repareren van uw gebit moet u overlaten aan de vakvrouw.

  OPENINGSTIJDEN

 Maandag – Donderdag8:45 – 16:30
 Vrijdag8:45 – 12:00
ZaterdagOp Afspraak
ZondagOp Afspraak

”Independer

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…