Klikgebit op Implantaten

Klikgebit op Implantaten2018-06-28T10:32:39+00:00

Klikgebit op implantaten

Draagt u al lang een kunstgebit? Misschien gaat uw gebitsprothese dan wel steeds losser zitten. Dat komt doordat de onderkaak/rand slinkt. Een loszittende gebitsprothese kan pijn veroorzaken. Soms is het een goede oplossing om een klikgebit op implantaten te nemen.

Een implantaat is een kunstwortel. Die wordt in de kaak geplaatst op de plek waar vroeger uw tanden en kiezen stonden. Uw kunstgebit wordt op de implantaten bevestigd. Het grote voordeel: de implantaten bieden houvast aan uw gebitsprothese. Die zit voortaan weer goed vast. U heeft twee of vier implantaten nodig.

klikgebit op implantaten, implantaten gebit, tandprothetische praktijk femke grashius

Klikgebit op Implantaten

Wij werken hierbij samen met een kaakchirurg of een tandarts-implantoloog. De tandprotheticus verzorgt het uitneembare deel, ofwel het klikgebit op implantaten. De kaakchirurg of de tandarts-implantoloog plaatst de implantaten.
U maakt ongeveer zes afspraken met de tandprotheticus. Die zijn onder meer bedoeld om zorgvuldig het kunstgebit aan te meten op de implantaten.

Nadat de implantaten zijn ingebracht, heeft uw bot 6 tot 8 weken nodig om vast te groeien rond het implantaat. U kunt weer onbezorgd lachen, eten en praten.

U bent altijd welkom voor een gratis advies op maat. Maak een afspraak – 0297-530300

Klik u hier voor de informatieve folder van de ONT.

  OPENINGSTIJDEN

 Maandag – Vrijdag8:45 – 16:30
ZaterdagOp Afspraak
ZondagOp Afspraak

”Independer

Wij zijn onder meer lid of gecertificeerd via…